Mijn favorieten

Taxaties aan- en verkoop van uw woning

Taxeren behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van ons kantoor. Makelaar Van der Veen te Winschoten is deskundig, beschikt over de vereiste papieren en heeft kennis van de plaatselijke markt.
Om inzicht te krijgen in de waarde van het onroerend goed is een taxatie nodig. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een taxatie nodig heeft:
 
  • de aan- en verkoop van uw woning 
  • financiële doeleinden: uw hypotheek, boedelverdeling (echtscheiding en/of overlijden), bedrijfsovername/opvolging
  • fiscale aangelegenheden: successieaangifte, onroerend zaakbelasting
  • verzekeringsdoeleinden: herbouwwaarde
 

U kunt ons als gecertificeerd NVM-makelaar hiervoor altijd inschakelen. Alle instanties accepteren onze zorgvuldig opgestelde rapporten.


Wat is het verschil tussen een taxatie en een waardebepaling?
Er bestaat in de praktijk onduidelijkheid over de begrippen taxatie en vrijblijvende waardebepaling. Wat is het verschil? Als u uw woning wilt gaan verkopen, wilt u weten wat uw woning nu precies waard is. Wij komen dan graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Op basis van deze waardebepaling zullen wij samen met u de eventuele vraagprijs vaststellen voor uw woning. Deze waardebepaling is in tegenstelling tot een taxatie kosteloos en vrijblijvend. Maar deze waardebepaling is niet te gebruiken voor officiële doeleinden, zoals voor uw financiering. Bij een taxatie stellen wij een uitgebreid rapport op. Dit geldt niet bij een waardebepaling.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring