Mijn favorieten

Disclaimer

Makelaardij Van der Veen besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Makelaardij Van der Veen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.


Auteursrecht
De volledig website is het exclusieve eigendom van Makelaardij Van der Veen.
Makelaardij Van der Veen geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.


Privacy
Persoonlijke gegevens die u eventueel aan Makelaardij Van der Veen verstrekt, worden opgenomen in de database van Makelaardij Van der Veen. Deze gegevens worden door Makelaardij Van der Veen gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie-en promotiecampagnes in verband met onze producten/diensten. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.
Ieder geschil met betrekking tot de site van Makelaardij Van der Veen valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.