Mijn favorieten

Bedrijfs Onroerend Goed

Makelaardij Van der Veen te Winschoten bemiddelt ook voor bij de verkoop en verhuur van bedrijfsruimten, winkels en kantoren. Makelaardij Van der Veen heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in alle boeiende kanten van het bedrijfs onroerend goed.
 

Bij de aankoop van bedrijfsonroerend goed, is Makelaardij Van der Veen uw vaste partner. Makelaardij Van der Veen adviseert u aan de hand van uw wensen over het type pand dat bij u past, de prijs en over een eventuele keuze tussen huur of koop. Bij een aankoop voert uw makelaar de onderhandelingen met de verkopende partij. Wilt u zelf een pand verkopen, dan adviseert Makelaardij Van der Veen u over de vraagprijs en de optimale opbrengst. Wij maken dan afspraken voor bezichtigingen en voeren namens u de onderhandelingen.
Bij een overdracht van een bedrijfspand brengt uw makelaar alle kosten zoals overdrachts- en omzetbelasting, notariële kosten, en alle rechten zoals de kadastrale, voor u helder en overzichtelijk in kaart. Op het moment dat roerende zaken betrokken zijn bij de koop, zoals meubilair, stoffering en inventaris, zorgt uw makelaar voor een correcte juridische afhandeling. Bij elke stap hebt u dus vooraf een duidelijk inzicht in het hoe en wat.
 

Huur en verhuur

 

Makelaardij Van der Veen biedt u een permanent aanbod aan te huren bedrijfsruimten. Hebt u daadwerkelijke belangstelling dan bespreekt u met ons uw wensen ten aanzien van de locatie, de specificaties en de kosten. Makelaardij Van der Veen zoekt in het bestand van de NVM en bij andere vastgoedcollega's of er een voor u passend aanbod bestaat. Als u de ruimte wilt bezichtigen, dan maakt uw makelaar daar een afspraak voor. Als u zelf bedrijfsruimte verhuurt, kan Makelaardij Van der Veen ook optreden als uw zaakwaarnemer. In overleg met u wordt vastgesteld onder welke voorwaarden en voor welke prijs u de ruimte te huur aanbiedt. De manier waarop de ruimte te huur wordt aangeboden, komt ook aan de orde. Makelaardij Van der Veen beheert uw bedrijfspand zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring