Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Kiekendief 56 in Blauwestad 9685 AL

Kiekendief 56

9685 AL Blauwestad
Vraagprijs € 250.000,- k.k.

Omschrijving

Heeft u altijd al willen wonen aan het water in een omgeving die u rust en ruimte biedt? Dat kan op het mooiste plekje in Blauwestad!

Het mooiste plekje in Blauwestad betreft een royale kavel van maar liefs 2002 m². Deze kavel grenst direct aan het 800 hectare grote Oldambtmeer en is gericht op het Zuiden. Vanuit uw te bouwen woning heeft u een blijvend vrij...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Heeft u altijd al willen wonen aan het water in een omgeving die u rust en ruimte biedt? Dat kan op het mooiste plekje in Blauwestad!

Het mooiste plekje in Blauwestad betreft een royale kavel van maar liefs 2002 m². Deze kavel grenst direct aan het 800 hectare grote Oldambtmeer en is gericht op het Zuiden. Vanuit uw te bouwen woning heeft u een blijvend vrij uitzicht over het Groninger landschap en het water.
De kavel is gelegen in woonomgeving De Wei, welke zich kenmerkt door zijn verbondenheid aan het water, lange landtongen, gescheiden door rechte kanalen. De omgeving wordt gesierd door royaal opgezette vrijstaande woningen met een hoog afwerkingsniveau.


Overige informatie:

Blauwestad ligt in een zeldzaam mooi en karakteristiek gebied: het Groningse Oldambt. Deze streek – vroeger de Graanrepubliek van Nederland genoemd – is beroemd om zijn eindeloze vruchtbare akkers, monumentale boerderijen, weidse uitzichten, hoge luchten en schitterende wolkenpartijen. Zuiver, origineel en authentiek. Dàt zijn de kenmerken van dit gebied.

Vanuit het Oldambtmeer is zowel de rest van Nederland als Duitsland te bevaren. Momenteel wordt er gewerkt aan de Blauwe Passage, een nieuwe vaarverbinding aan de noordkant van het Oldambtmeer. Deze nieuwe vaarverbinding zorgt voor een aansluiting op het Termunterdiep, de Dollard en de Eems in Duitsland; De toeristische vaarmogelijkheden worden hiermee flink verruimd
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 250.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en aan vaarwater Indeling Perceeloppervlakte 2002 m² Kadasteroppervlakte 2002 m² Kadastrale gegevens Gemeente Midwolda Sectie M Perceelnummer 2173 Oppervlakte 2002 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.